Inter clean diensten

GLASBEWASSING:
Inter Clean V.o.f. voert de glasbewassing uit bij bedrijven en particulieren of instellingen.
Of het nu gaat om kleine en lage panden of om grote en hoge panden het maakt ons niet uit.
Met behulp van ladders of inzet van hoogwerkers in verschillende types kunnen wij al uw ramen wassen.

TAPIJTREINIGING:
Inter Clean V.o.f. kan uw tapijt vakkundig schoonmaken, of het nu gaat om een woonkamer of grote etage’s wij kunnen deze werkzaamheden voor u verzorgen.

VLOERONDERHOUD:
Inter Clean V.o.f. is gespecialiseerd in vloeronderhoud zowel alleen schrobben als ook conserveren of oliën van uw vloer ons is niets te gek.

HOGEDRUK- EN GEVELREINIGING:
Ook uw gevel wordt op den duur vervuild door weersinvloeden, Inter Clean V.o.f. kan uw gevel reinigen volgens de gehanteerde wetgeving die voor gevelreiniging gehanteerd wordt.

GRAFFITY VERWIJDEREN:
Vandalisme aan uw pand is een kostenpost die vaak niet door uw verzekering vergoed wordt, Inter Clean V.o.f is gespecialiseerd in graffity verwijderen.

Als u ‘s morgens bij uw pand aankomt en er is graffity aan uw pand kunnen wij ervoor zorgen dat deze meestal dezelfde dag verwijderd wordt.

HYDROFOBEREN:
Als u heeft besloten uw gevel te laten reinigen dan is de volgende stap het Hydrofoberen van uw gevel, daarmee beschermd u uw gevel voor vochtophoping in uw gevel, de gevel wordt waterafstotend gehydrofobeerd.

Hierdoor heeft u langer een schone gevel.

Er zijn twee soorten om te hydrofoberen (vloeien of pasta)

KLIMAATREINIGING:
Inter Clean V.o.f. kan uw klimaatsysteem van uw gebouw reinigen, dit voorkomt dat u een ongezond leefklimaat in uw pand krijgt, voordelen hiervan zijn het terug brengen van uw ziekteverzuim door ongezonde lucht.
Tevens kunnen wij voor u inspectieluiken plaatsen waardoor de te reinigen ventilatie kanaal sneller schoon wordt.
Ook kuunnen wij voor u een labarotorisch rapport laten opstellen over de bacterien die in uw klimaatsysteem aanwezig zijn.

SCHOORSTEENVEGEN EN INSPECTIE:
Een ieder met een open haard of een houtkachel dient zijn schoorsteen te laten vegen voor de verzekering, dit kan gewoon of afspraak of op contractbasis ( contractbasis 10% korting)

RECREATIE ONDERHOUD:
Inter Clean V.o.f. heeft een ruime ervaring in het onderhoud van vakantieparken, of het nu om bungalows of challets of stacaravans gaat wij hebben de kennis in huis om uw vakantieplek vakkundig schoon te houden.

Een goede en fijne vakantie begint met aankomst in uw vakantiebungalow of challet of stacaravan.

Als uw gast in een schoon en frisse accomodatie komt dan is deze bij de eerste indruk al een tevreden klant.